Bestuur JKA Nederland

Het bestuur van JKA Nederland bestaat uit de volgende mensen;

 1. Voorzitter: mr. E. Lammerts van Bueren
 2. Vice Voorzitter: Tamara Wewengkang 6e dan JKA
 3. Secretaris: Ramon Wewengkang 6e dan JKA
 4. Penningmeester: Toine Meisters 3e dan JKA
 5. Bestuurslid: Wilma Claessen 2e dan JKA
 6. Bestuurslid: Vasken Sarkis, 5e dan JKA
 7. Bestuurslid: Lars Wolfs, 2e dan JKA

 

Technische Commissie JKA Nederland

De technische commissie van JKA Nederland is een groep van hogere dangraden die samen streven naar de standaardisering van het JKA karate.  Deze commissie bestaat uit de volgende mensen;

 1. Sawada Sensei 8e dan JKA, adviseur
 2. Ramon Wewengkang, 6e dan JKA, Chief instructeur
 3. Tamara Wewengkang, 6e dan JKA, technisch directeur
 4. Arnold Wakker, 5e dan JKA, chief referee
 5. Vasken Sarkis, 5e dan JKA
 6. Olga Esteban, 5e dan JKA

 

Hoofdscheidsrechters

Chief referee betekent in het Nederlands; het hoofd van alle scheidsrechters die tijdens de JKA-wedstrijden actief zullen zijn. Voor JKA Nederland is dit Sensei Arnold Wakker 5e dan JKA. Deze is verantwoordelijk voor alle genomen beslissingen en ziet erop toe dat alles en eerlijk verloopt. Deze laatstgenoemde is tevens benoemd door JKA Nederland.

 

Hoofd wedstrijdorganisatiecommissie

Chief WOC betekent niets meer dan de hoofdverantwoordelijke voor alle wedstrijd organisaties. Deze persoon is verantwoordelijk voor het verloop van de wedstrijddag(en). Tamara Wewengkang (5e dan JKA) is hiervoor verantwoordelijk en samen leidt zij met een team aan vrijwilligers deze dag(en). Vooropgesteld dat alle wedstrijden een behoorlijk organisatieklus zijn en zij met haar vaste team bestaande uit Wilma Claessen (2e dan JKA) vergezeld met alle vrijwilligers dan ook zorg draagt voor poule-indelingen, bestellen bekers, zaalhuur, ontvangen gasten, hotelreservering etc. Het is dus een zeer uiteenlopende taak.